Kipróbáltam...

Szexet és erotikát kedvelő férfiként számtalan, segédeszközt, kiegészítőt próbáltam ki. Úgy gondolom nem én vagyok az egyedüli, aki ennek a hobbinak hódol és talán érdeklődésre adhatnak számot tapasztalataim. Az oldalt egyetlen egy cég sem szponzorálja, így az itt leírtak kizárólag a saját véleményemet tükrözik.

Friss topikok

Archívum

Suifan Kwang - szárnyakat ad

2011.02.02. 09:37 Fooly

Gondolom sok férfitársammal előfordult már, hogy szeretne valami plussz amitől a fellegekbe repítheti kedvesét. Gyakori probléma a párok között, hogy a férfi sokkal hamarabb elélvez, mint a nő és, ha ez a helyzet tartósan fennáll akkor bizony az rányomja a bélyegét a kapcsolatra.

Ennek a problémának a megoldására találták ki az úgynevezett késleltetőket, melyek átalában a péniszt teszik érzéketlenebbé, ezáltal növelve a szeretkezéssel eltölthető időt. Ezek többsége külsőleg alkalmazható, de létezik tabletta is, erről majd talán egy másik postban írok.

Az ilyen késleltetők táborába tartozik a Suifan Kwang, amit egyszerűen csak a leghatékonyabb késleltetőként aposztrofálnak. Hozzáteszem, hogy több késleltetővel is volt már dolgom, ezek jórésze haszontalan és hatástalan bóvli, ezért eleve fenntartással kezelem az ilyen csodaszereket, melyek több órás szeretkezést ígérnek.

A Suifan átlagban 3-4e forintos áron vásárolható meg, a legtöbb sexshopban, beszerezni nem probléma.

 

Mikor megérkezett a termék először nagyon meglepődtem milyen kis aprócska üvegcse van a csomagban. A második meglepetésem az volt, hogy a termék használatához semmilyen leírást nem kaptam, csak egy kis ecsetelő (ami helyett jobb egy fültisztító pálcikát használni) volt. Szerencsére az internet a barátunk, így némi keresgélés után megtaláltam, hogyan is kell használni a terméket.

(Megj: A képen látható üvegcse türkíz színű, de a folyadék valójában barna)

Nincs más dolgunk, mint a vékonyan felvinni a folyadékot a pénisz alsó részére úgy (az ecsetelő használatával), hogy a makkra már nem teszünk (ez fontos!). Maga az anyag kb. 15-20 perc múlva kezd hatni. Ez néha enyhe maró érzéssel jár. Mikor már egy ideje rajtunk van az anyag, mossuk le szappanos vízzel.

Számomra meglepő módon tette érzéketlenné a kérdéses testrészt és ezzel sokszorosára növelte az orgazmushoz vezető időt. Tehát valóban nagyon hatékony anyagról van szó. Minél több szert teszünk magunkra és minél tovább hagyjuk magunkon annál erősebb a hatása. Ráadásul ez a hatás akár több óráig is megmarad a lemosás után is! Kiváló megoldás a korai magömlésben szenvedőknek, de pár dolgot vegyünk figyelembe:

- erős gyógynövény szaga van ami még lemosás után is megmaradhat szóval használatáról jobb ha tájékoztatjuk a partnerünket
- ha túl sokat teszünk rá (nagyon kis mennyiség kell csak) akkor az is előfordulhat, hogy nem fogunk tudni elmenni
- ha valaki merevedési zavarban szenved annak sem ajánlom a készítményt, mert a péniszt érzéketlenné téve a problémája fokozottabban jelentkezhet

Összegezve, ha nagyon hatásos késleltetőt keresel ezt próbáld ki mindenkép.
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kiprobalt.blog.hu/api/trackback/id/tr262632800

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása